Headlines News :
Home » » Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Bahçeliye Çok Sert Tepki

Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Bahçeliye Çok Sert Tepki

Written By Blogspot on 24 Eylül 2009 Perşembe | 04:25

Rabbime And Olsun Ki; Ya Seni 3 Hilal Altından Söküp Atacağım, Ya 3 Hilali Senin Üstünden Çekip Alacağım. Değil sen, bütün dünya bir araya gelse besisini tamamlamış o caninin boynuna ipi geçirmeme kimse engel olamaz. Bu benim Rabbimle ve milletimle aramdaki ahittir ve herkes görecek ki Allah benim ve milletimle beraberdir."

“Şehit parası üzerine saltanat kurup; Balgat’ta oturup; Apo’nun temsilcisi ve Apo’ya “liderim” diyen kravatlı soysuzlara kucak açan bir siyasi, Müslüman Türk Milliyetçilerinin lideri olamaz. Olsa olsa Müslüman Türk Milliyetçilerini arkadan hançerleyen DTP’lilerin gönüldaşı olur.”

“MHP’deki işgal Kasımdan önce kırılacaktır. İcraatları bölücülere hizmet eden Milliyetçi liderin dünyada bir örneği daha yoktur. Tek bir örnek sensin. Suskunluğun, verecek tek bir cevabının olmayışı suçluluğunun en büyük kanıtıdır.” “Müslüman Türk Milliyetçileriyle beraber, 3 hilal üzerindeki kuruduğun bu işgali kırmak boynumun borcudur. Bilsem ki Öcalan yerine kendi boynuma ip geçecek, yine de seni o koltukta oturtturmayacağım. O koltukta oturduğun her gün toprak altındaki şehitlerin kemikleri sızlamaya devam edecektir.

Saltanatın ve ihanetin ancak Kasıma kadardır. Kasımdan sonra sen ve seni orda tutan, DTP ile kucaklaşmanı hoş gören, Çin’de göbek atmana alkış tutan, Apo’nun idamını ertelemene müsaade eden her kim varsa hepinizi birden 3 hilalin çatısı altından söküp çıkartacağım. Bu yol peygamber yoludur. Bu dava hak davasıdır. Bu değişim hareketi, sen ve müritlerine rağmen gerçekleşecek ve 3 hilal, 3 makama gelip tek başına iktidar olacaktır. Senin koruyup kolladığın Öcalan’ı, Amerika’ya, Avrupa’ya, İsrail’e ve bütün dünyaya ibret olması Müslüman Türk’ün şanını ve şerefini yeniden kurtarmak için darağacına çıkartacağım. Bu benim nefsimi elinde tutan Rabbime karşı iman borcumdur.”

Share this article :

1 yorum:

  1. KONYA'dan Hakkı BAKIŞ/. Allah ne muradınız varsa versin..

    YanıtlaSil

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template