Headlines News :
Home » » Basın Açıklaması 3

Basın Açıklaması 3

Written By Blogspot on 1 Ağustos 2009 Cumartesi | 13:08

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI YILMAZ'DAN BAHÇELİ'YE; MİLLETİ ÇİFTLİĞE ÇEVİRENLERİ SUSTURUN ARTIK!!! PDF Yazdır e-Posta
Perşembe, 30 Temmuz 2009 08:18

MEMLEKETİ ÇİFTLİĞE ÇEVİRENLERİ SUSTURUN ARTIK

BU GÖREV SİZİNDİR!..

Memleketi çiftliğe çevirdiler. Peki sizin bu suskunluğunuz nereye kadar? Her suskunluk millet aleyhine taviz olup geri dönüyor… Bir tarafta Avrupa insanımızı ezer öbür tarafta Çin Türkleri perişan eder, şimdi de anayurdunda bir kaç çapulcu eşkıyanın eline mi düştü bu millet? Nedir bu rezalet?

Madem ki iş resmileşerek, ‘Kürt Açılımı’na gidiyor, o zaman ille de Büyük Türk Açılımı adı altında, mağdur duruma düşen Türk milletinin taleplerini acilen Meclis’e taşıyın. Ak olan da kara olan da ortaya çıksın artık!!! Bu görev omuzlarınız da tarihi bir mesuliyet olarak beklemektedir. Yapmanız gerekeni yapın. Ve dış mihraklarla işbirliği içinde olan bu bölücü anlayışa tokat gibi "Milletimin istediği “Türk açılımı” da budur" deyin.

BÖLÜNMEYE GİDİYORUZ

Hiç kimse bu Milleti küçümseyemez. Bu iş, isyan ve bölünmeye doğru gitmektedir. Her geçen gün çözüm daha ağırlaşıyor ve daha da zorlaşıyor. Derhal bu işe müdahil olun. Son kale MHP’dir. Seyirci kalamazsınız. Önerimizi Meclis’e ve kamuoyuna deklere edin. İlaveniz varsa ekleyin. Ve “Bu da MHP liderliğinde aziz milletimizin talebi olan Büyük Türk Açılımıdır” diyerek işi resmileştirmenin yolunu arayın.

TÜRK AÇILIMI ÖNERİMİZ

İşte Hakkâri’den Rize’ye, Edirne’den Kars’a Aziz milletimin daha fazla mağdur edilmemesi için Büyük Türk Açılımı önerimiz:

§ Terörist başı için bir kereye mahsus idamla yargılanabilmesinin yolunu açabilmek için Meclis’ten referandum kararı çıkartılsın.

§ Terörist başı Öcalan’ın akıbetine siyasiler değil referandum yaparak, acının ve yere düşüp şehit olan evlatlarımızın sahibi olan milletimiz karar versin... Siyasiler sandıktan çıkacak olan karara saygı duysun. Söz milletin olsun.

§ Terör ve bölücülüğü destekleyen doğuda Belediye başkanı veya Milletvekilliği ya da Kamu görevi yapanların Kamu sorumluluğunu ihlal nedeniyle ağırlaştırılarak yargılanmasının yolu açılsın.

§ Bölücü terör suçuna istinaden idam yeniden Meclis’e getirilsin ve bu kapsamda teröre bulaşacak ve aktif olarak dağda faaliyet içinde olanların idamla yargılanması kabul edilsin.

§ Şehit aileleri için tazminat talebinde bulunun... Şehitlerin ne uğurda öldüğünü ve vatan şuurunu pekiştirmek için Güneydoğudaki kamuya ait mülklerden şehit çocuklarına işlenebilir tarım arazisi olarak belli miktarlarda tahsiste bulunulsun…

Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template