Headlines News :
Home » » Açık ve Net söylüyorum

Açık ve Net söylüyorum

Written By Blogspot on 24 Eylül 2009 Perşembe | 04:25

Erdoğan ve Gül yüzünden Milletçe çok fena kullanılıyoruz. İsrail ve ABD her geçen gün daha fazla mesafe alıyorlar. Bu iki isim Amerikan Yahudilerinin oyuncağı olmuşlardır.

Önce Boğazlardan Gürcistan’a silah taşındı. Bu zor oldu şimdi karadan İran için Ermenistan İsrail ve ABD üssü olarak hazırlanıyor. Karasal geçiş yolu ise Türkiye.

Ermeni Protokolü ile ABD ve İsrail’e yardım edilerek İran'a yeni bir kuşatma yolu açılıyor.

Başbakan Ermeni sınırının açılışından sonra boğazları rahatlatarak İran için İsrail ve ABD kuşatmasını Türkiye’yi karasal geçiş yolu olarak İran’a karşı Ermenistan’ın silah üssü haline getirilmesini sağlıyor.

One Minute bedel ödenmeye devam ediliyor,

Sahte kabadayı Erdoğan İsrail’i memnun etmek için her yolu deniyor.

Ermeni Tasarısı ABD Yahudilerinin isteğine göre şekillendi ve Protokol sayesinde Türkiye Karasal silah ulaşımına elverişli duruma getiriliyor.Öte yandan Başbakan millete yalan söylemeye devam ediyor. Sözde Kürt Açılım’da İsrail’in one minute özürüne karşı yapılan bir jesttir. Mayınlı arazileri ve verilen silah ihalelerini de ilave edersek, Başbakan one minute değil İsrail adam ol yoksa getirdiğimiz gibi yollarız seni demiştir.

Türk Milleti Başbakana bütün çocuklarının, kızlarının ve damatlarının neden ABD 'de yaşadığını sormak zorundadır. Acaba Başbakan İsrail’e Güney Doğuyu hediye ettikten sonra ABD'ne çocuklarının yanına gitmeyi mi düşünüyor?

Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template