Headlines News :
Home » » Yahudi’nin fendi Erdoğan’ı bir kez daha yendi.

Yahudi’nin fendi Erdoğan’ı bir kez daha yendi.

Written By Blogspot on 24 Eylül 2009 Perşembe | 04:22

3 Hilal 3 Makam değişim Hareketi lideri MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, Erdoğan’ın Amerika temaslarına sert tepki verdi: “Anlamsız ve boş.”Yahudi’nin fendi Erdoğan’ı bir kez daha yendi. Olay budur. Amerikan Yahudileri Erdoğan ile ping-pong topu gibi oynuyorlar.

Amerika da İlk görüşme Yahudilerle merak etmeyin, son görüşmede Yahudilerle olacak. Yahudilerden gelen açıklama: “One Minute” olayını unuttuk.”

Bunlardan sonra kim olsa unutur.

Kürt Açılımı ile doğuda mesafe aldılar, Doğuda Kürt isyan hazırlığı tamamlanıyor. Ermeni Kapısını açtırarak İran’a karşı Ermenistan’ı üs haline getirip Türkiye’yi karasal geçiş yolu yaptılar. Güneydoğuda mayınlı arazilerin kendi ellerine geçmesinin alt yapısını sağlayan tasarıyı hallettiler. Silah ihalelerini alıyorlar, Enerji hattını hallettiler.

Türkmenleri katledip Musul, Kerkük ve Telafer Kürtleştiriliyor.

Tzipni Livni Kürt gazetelerine, “Kürtler bizim stratejik ortağımızdır” diye demeç veriyor. Biri de çıkıp sormuyor, “Dedelerini Kürtler mi kurtarmıştı da birden bire stratejik ortak oldunuz bu Kürtler ile?” diye.

“One Minute” olayını unutmuş uyanık Yahudiler

İşte Yahudi mantığı ile Erdoğan mantığı arasındaki fark. Yahudiler Erdoğan one minute” dedi diye neler elde ederek sonuç alıyor, bizim sahte kabadayı da sadece avuç yalıyor. Sen gel baş et bakalım, nasıl baş edeceksin bu kafa ile? Millette bu adamı havaalanında kahraman ilan ediyor. Yukardaki tavizlere bakın bakalım, “one minute” olayından sonra halkının menfaatleri için gerçek kahraman kimler? Yazık millete.

Başbakan göreve gelmeden önce bisküvi satmak yerine benim yanımda 2 yıl staj yapsaydı, Yahudiler onu bu kadar kolay kandıramazdı. En azından satış yerine pazarlık kabiliyeti gelişirdi.

Bu kadar tavizi sen Yahudilere vereceksin, adamlarda karşılık olarak “one minute” dediğini unuttuk diyecekler… Ne ticari zeka ama? Sen bu tavizleri verdikten sonra değil “one minute”, adamlara yüz kere de “one minute” deseydin, unuturlardı merak etme.

Bu millet ve Erdoğan’a oy verenler Başbakan’ın Amerika’daki çocuklarının durumunu ve Erdoğan’ın bitmeyen Amerikan Yahudileri aşkını sorgulamalıdırlar.
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template