Headlines News :
Home » » Kampanya sürecinde gittiği il gezilerinde Başbakan gibi karşılanan 3 Hilal 3 Makam Değişim Hareketi Lideri MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz YILMAZ

Kampanya sürecinde gittiği il gezilerinde Başbakan gibi karşılanan 3 Hilal 3 Makam Değişim Hareketi Lideri MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz YILMAZ

Written By Blogspot on 24 Eylül 2009 Perşembe | 04:25

Müthiş iddialarda bulunarak Başbakandan cevap bekliyor.

Erdoğan ve Gül dinlerini satmış ve Yahudi hizmetkârı olmuşlardır. Tıpkı Firavuna hizmet eden sahte sihirbazlar gibiler.

Muhteşem ikili Gül ve Erdoğan bir kez daha millete sağ gösterip sol vuruyor.

Sözde Kürt Açılımı ile milleti oyalayanlar Ermeni’ye kapı açıyorlar.

Bu Ermeni konusunda Başbakan Amerikalı Yahudilerle ortak çalışmaktadır. Her türlü ispata hazırım. Bu kadar yalancı bir Başbakanı dünya tarihi yazmamıştır.3 Yahudi senatorun tezgâhı olan Ermeni oyununu Başbakan çıksın desin ki değil. Bende Başbakanın Yahudilerin nasıl hizmetkârı olduğunu ortaya koymazsam adam değilim.

Ayıptır bu Başbakan ve Gül İsrail ve Amerikalı Yahudilerin resmen hizmetkârı olmuş durumdadırlar. Bu ülke büyük bir ihanetle karşı karşıyadır. Ama Allahım’a and onsunki 3 Yahudi’ye bu Ermeni konusunda bu milleti ezdirtmeyeceğim.

İsrail Adam olacak Müstakil devlet olduğunu unutmayacak ve Amerika’da ki Yahudilerine sahip çıkacak.

İsrail bu bölgede huzur içinde yaşamak istiyorsa Amerika’da ki kafayı sıyırmış Yahudilerin abuk sabuk politikalarına taviz vermemeli ve onlarla mücadele etmelidir. Aksi durum da bu bölge de bedeli ağır sonuçları kendi halkına yaşatmak zorunda kalır ki buna da hakkı yoktur. Ermeni oyununun hiç bir yerinde bir tane Amerikalı Ermeni yoktur. Tasarıyı hazırlayan Yahudi milletvekilidir. Tasarıyı Meclise getiren Başka bir Yahudi Milletvekilidir ne yazık ki Tasarıyı onaya sunan da diğer bir Yahudi milletvekilidir. Ve bu vekillerin hepsi Demokrat partili Yahudi vekillerdir. Çözüm için Amerika’ya gitmeye gerek yok. Çözümün adresi Tel-Aviv' dedir. Bu beceriksiz Yahudi hizmetkârı Başbakanla bu iş düzelmez. Ben Yahudileri iyi tanırım bu iş böyle giderse bunlar bu ülkeyi böler ve Arzu mevhudu gerçekleştirip Fırat’a sahip olurlar. Ama Allah onlara birde Ahmet Reyiz’i yolladı ki milletim bana sahip çıkarsa Rabbimin izni ile bu oyunları hep beraber bozabiliriz.
Share this article :

1 yorum:

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template