Headlines News :
Home » » Basın Açıklaması 4

Basın Açıklaması 4

Written By Blogspot on 1 Ağustos 2009 Cumartesi | 13:09

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI AHMET REYİZ YILMAZ; SN. BAHÇELİ’NİN MERSİN KONUŞMASINI SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ. PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 29 Temmuz 2009 10:41

Ha Gül Ha Erdoğan, Ne Farkı Var?

Siz 2011 Hesabınızı MHP‘li Bir Başbakan ve Cumhurbaşkanı Üzerine Neden Yapmıyorsunuz?

Gül’ü Cumhurbaşkanı yaparken aklınız neredeydi?

Erdoğan ile Gül arasında hangi farkları gördünüz de Gül’e Cumhurbaşkanı olması için vize verdiniz? Kürt açılımını destekleyen Cumhurbaşkanı değil mi? Ha Erdoğan ha Gül.. İki resmin arasındaki farkı bu millet bulamadı da siz ne fark buldunuz? Roma’da Papa’nın gölgesi altında imzalar beraber atılmamış mıydı? Ya da 7 yıldır bu ülkede yaşanan onca onur kırıcı hadise vuku bulurken iktidarda başkaları mı vardı?

ERDOĞAN’I DA MI ÇANKAYA’YA GÖNDERECEKSİNİZ?

Niyetiniz hala ikisinden birini 2011’de Cumhurbaşkanı mı yapmak? Orada durun Sayın Bahçeli! O kadar uzun boylu değil...

2011’ de sizin yanlışlarınıza rağmen 3 Hilal 3 Makama Sahip Olacak. Cumhurbaşkanı da Başbakan da Bir MHP’li Olacak...

2009 Olağan Büyük Kongrede Milliyetçiler sırtındaki bu kamburlardan kurtularak kendilerine tek başına iktidar yolunu açacaklar. 2011'de hiçbir makam yok ki 3 hilalin altında olmasın. İmanlı Türk milliyetçileri bu büyük iman sınavını hep beraber başarıyla geçecekler.

MHP Genel Başkanı olarak o kadar çok hata yaptınız ki, şimdi her konuştuğunuz söz Müslüman Türk Milliyetçilerinin aleyhine dönüyor. Artık bin düşünün ve bir konuşun. Olur ki, Erdoğan ve AKP’sine konuşacak daha az malzeme verirsiniz. Bugün Erdoğan Başbakan, Gül Cumhurbaşkanı ise bunun tek sorumlusu sizin MHP’yi hak ettiği şekilde yönetememiş olmanızdır.

İKTİDARINIZ BALGAT İLE SINIRLI

Bugün Türkiye'de sözde ‘Kürt açılımı’ diye bir konu gündeme geliyorsa bunun tek nedeni 12 yıl boyunca ihtirasla Türk Milliyetçilerini 3 Hilalin altından uzaklaştırmanızdır.

Milliyetçiler tek başına iktidar olma güç ve kudretine sahiptir. Siz bunu benim kadar iyi bilmektesiniz. Hatta benden daha da iyi bilmektesiniz. Aleyhinize dönen her söz bu davaya zarar vermekten öteye geçmiyor ve MHP iktidarının önünü tıkıyor. Üst üste bu kadar hata ders alınmadan yapılmış olamaz. Kendinizi sorgulamak ve Türk Milliyetçilerinden özür dilemek zorundasınız. Delegelerin arkasında gezerek MHP‘yi iktidara taşıyamazsınız. Bu yolla ancak 12 yıl boyunca yaptığınız gibi kendinizi iktidar yaparsınız. Bu yolla elde edeceğiniz iktidar ise, Müslüman Türk Milliyetçilerinin gönlünde değil Balgat’ta oturduğunuz binanın içinde kalır.

TÜRK AÇILIMI ÖNERİSİ YAPIN

Israrla söylüyorum sözde Kürt açılımına karşı BÜYÜK TÜRK AÇILIMI’ nı önerin...

Bu işin şakası yok artık. DTP‘ye gösterdiğiniz ilgi kabul edilebilir sınırları çoktan aşmıştır.

Sözde Kürt açılımına karşı önermiş olduğum 5 maddelik ‘Türk Açılımı’nı derhal Meclise taşıyın. Milliyetçilerin onurunu inciten tutum ve davranışlardan uzak durun.

ASIL KÜRT AÇILIMINI SİZ YAPTINIZ

Bir taraftan MHP Genel Başkanı olacaksınız öbür taraftan AKP’ye ‘İp’ atacaksınız, DTP ile ‘göbek atıp’ Mecliste sarmaş dolaş olacaksınız ve Terörist başına ‘liderim’ diyen bölücü başının temsilcisi ile bilboardlarda resim astıracaksınız… Sonra da Milliyetçilik yapacaksınız!.. Bunları yapmak başlı başına bir Kürt açılımı değil mi zaten? Kimi kandırıyorsunuz? Bu millet ciddiyetsiz tutumlarınızı artık kaldıramıyor ve sindiremiyor. Oturduğunuz makamın ağırlığını bir kez daha hatırlatıyorum.

Hilalin kalbine saplanmış hançer acısı ile yanan milletimizin yüreğine daha fazla acılar ve gönül kırıklıkları yaşatmaya kimsenin hakkı olamaz.

Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template