Headlines News :
Home » » Ahmet Reyiz yılmaz basın açıklamaları 7

Ahmet Reyiz yılmaz basın açıklamaları 7

Written By Blogspot on 6 Ağustos 2009 Perşembe | 10:59

KÜRT AÇILIMINDA BAHÇELİ’YE YOL HARİTASI BÜYÜK KONGREDEKİ RAKİBİ AHMET REYİZ YILMAZ’DAN GELDİ!!! PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 03 Ağustos 2009 10:10
Kasım 2009 MHP Büyük Kongresinde siyaseten Bahçeli'yi en çok zorlayacak olan en ciddi rakibi Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz YILMAZ sözde Kürt açılımı meselesinde dağa çıkma tehdidinde bulunan Bahçeliye seslendi:
"Sakin ol, telaş yapma. Strese gerek yok. AKP ve DTP'yi kendi silahları olan demokrasi ile köşeye sıkıştırmanın formülünü kullan ve referandum talep et."

-MİLLET KARAR VERSİN

-AÇILIMI MECLİSE GÖTÜRELİM

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli’ye: “Sayın Bahçeli hükümetin Kürt Açılımı nedeniyle telaşa, strese gerek yok.. Kürt Açılımı’na karşı Türk Açılımı’nı masaya sürün. İkisini de referanduma götürelim. Demokrasi işlesin ve millet karar versin” diye çağrı yaptı.

MHP Genel Başkan Adayı ve Türkiye’de Değişimin liderliğini yapan Ahmet Reyiz Yılmaz şunları söyledi:

Demokrasinin keseceği parmak acımayacak..

“Burası demokratik bir ülke. Demokrasi havariliği yapan ve bu sayede demokraside açtıkları gedikle milletimizi mağdur etmeye devam eden AKP ve DTP millete danışsınlar. Demokrasinin sözde müritleri olarak referandum neticesine razı olsunlar. Hep eksikliğini öne sürdükleri demokrasi için onlara bir yol açalım ve demokrasinin keseceği parmağın acımayacağını doğusundan batısına tüm milletçe gösterelim..

Size düşen hem AKP hem DTP‘nin ısrarla savundukları sözde Kürt açılımına karşı ortaya bir Büyük Türk Açılımı koymak ve her iki açılımı oylamak üzere millete götürülmesini sağlamaktır. Eğer çözüm demokrasi ise buyurun hem Kürt Açılımı hem Türk Açılımı diyelim. Ve milletin cevabına saygı duyalım ki, DTP destekçisi bölücülerin demokrasi isteklerini yerine getirelim.

Meclisin açıldığı gün Sözde Kürt Açılımına karşı size önerdiğim Büyük Türk Açılımını meclise taşıyarak resmileştirin. Bu işin çözümü ve karar mercii milletin kendisidir. Bizlerin ve MHP Genel Başkanı olarak sizlerin görevi sözde Kürt Açılımına alternatif bir Büyük Türk Açılımını ortaya koymak ve her iki açılımı referanduma götürmektir. Bakalım bu millet ne yanıt verecek?

Demokrasi için, adalet için şehitler için hodri meydan! Bu sorunu, milletin kendisi bir defada çözmeye muktedirdir. Demokrasi eksikliğinden yakınan ve her zaman daha fazla demokrasi talep eden AKP ve DTP’ye böylece demokratik bir şans vererek Türk Milliyetçilerinin ne kadar demokrasi yanlısı olduğunu da göstermiş olalım.

BÜYÜK TÜRK AÇILIMI NEDİR?

Sözde Kürt açılımına karşı Milletin takdirine sunulmasını önerdiğim Büyük Türk Açılımı şöyledir;

APO'YU ASMAK İÇİN REFERANDUM: Terörist başı için bir kereye mahsus idamla yargılanabilmesinin yolunu açabilmek için meclisten referandum kararı çıkartılsın.

Terörist başı Öcalan’ın akıbetine siyasiler değil referandum yaparak acının ve yere düşüp şehit olan evlatlarımızın sahibi olan milletimiz karar versin... Siyasiler sandıktan çıkacak olan karara saygı duysun. Söz milletin olsun.

YARDAKÇILARA AĞIR CEZA: Terör ve bölücülüğü destekleyen doğuda Belediye başkanı veya Milletvekilliği ya da kamu görevi yapanların kamu sorumluluğunu ihlal nedeniyle ağırlaştırılarak yargılanmasının yolu açılsın.

TERÖRE İDAM İSTEMİ: Bölücü terör suçuna istinaden idam yeniden meclise getirilsin ve bu kapsamda teröre bulaşacak ve aktif olarak dağda faaliyet içinde olanların idamla yargılanması kabul edilsin.

ŞEHİT TAZMİNATI: Şehit aileleri için tazminat talebinde bulunun... Şehitlerin ne uğurda öldüğünü anlamlı kılmak ve vatan şuurunu pekiştirmek için güneydoğudaki kamuya ait mülklerden şehit çocuklarına işlenebilir tarım arazisi olarak belli miktarlarda tahsiste bulunulsun…

Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template