Headlines News :
Home » » "Erdoğan Ateşle oynuyorsun"

"Erdoğan Ateşle oynuyorsun"

Written By Blogspot on 6 Ağustos 2009 Perşembe | 10:58

ERDOĞAN ATEŞLE OYNUYORSUN KÜRT MESELESİ İLE UĞRAŞMA!!! PDF Yazdır e-Posta
Ahmet Reyiz Yılmaz tarafından yazıldı.
Çarşamba, 05 Ağustos 2009 10:00
MHP GENEL BAŞKAN ADAYI AHMET REYİZ YILMAZ’DAN ERDOĞANA;ERDOĞAN ATEŞLE OYNUYORSUN...ABD VE AMERİKAN YAHUDİLERİ SENİ FENA KULLANIYORLAR…Kürt -Türk ayrışmasına dolaylı destek veriyorsunuz…

Sözde Kürt açılımının sonu yok. AB süreci gibi tavizlerle devam edecek ucu açık bir süreçtir. Bu süreç sonunda bu ülke bölünmez ama çok canlar yanar. Bugün sırtını sıvazlayan dış güçler yarın İran karşısında sıkıntıya düştüklerinde Türk milletinden yardım dilemek için hem seni hem bölücü Kürtleri Milliyetçilerin eline bırakır. Yaptıklarınıza bin pişman olursunuz. Bu millete acılar yaşatacak bir süreci zorlamayın. Bu bin yıllık fesadın kuyudan çıkartılma fitnesidir. Bu milleti bu fesat plana alet etmeyin.

Akıllı olun...

Sözde Kürt açılımı, AB süreci, Ermeni konuları, Kıbrıs ve diğer etnik konular aynı merkezden beslenen Türkiye’nin başına bela odaklarca bir kaynaktan çıkan planlı bir fitne akışıdır. Olmayan bir sorun var edilmeye çalışılıyor. Süreç Kürt isyanı ile Doğu ‘yu Irak’ın Kuzeyine yapıştırma denemesidir. AB için 50 yıldır verdiğiniz tavizlerin sonunda geldiğiniz noktayı göremeyecek kadar kör müsünüz? Aynı odakların Sözde Kürt Açılımı aynı mantıkla aynı noktaya gidiyor.

Öcalan’a Liderim diyen DTP ile görüşme ve Öcalan ile görüşme arasındaki farkı açıklayın…

Milleti kandırmaya devam etmeyin. Ha DTP ha İmralı ne farkı var. Onlar Öcalan’ın lideri olduğunu kabul ediyorlar. Siz o zaman Öcalan’ın elçileriyle ne konuşuyorsunuz. Kulağını tersten tutarak ben kulağımı tutmadım demeye çalışıyorsunuz. Partinizdeki DTP’nin gayri resmi milletvekillerine teslim olmuş durumdasınız. Bu yolun sonu yok. Verdikçe çözüm değil çözümsüzlüğü büyütmektesin. Yaşanacak acıların şiddetini artırmaktasınız. Gelecek ilk milli iktidar olanlardan sizi de sorumlu tutacaktır.

ABD ve İsrail yanlış bir hesabın peşinde koşmaktadırlar.

ABD ve kendi içindeki Yahudilerin, Yahudi eksenli büyük Kürdistan sevdasından bir an önce vazgeçmesi gerekmektedir. Hiç kimseye hayır sağlamayacak bu proje bölgede yaşayan her millete acı yaşatmaktan öteye geçmeyecektir. Büyük ve güçlü bir Türkiye olmadan ne İsrail ne de başka ülkeler bu bölgede huzur içerisinde yaşayamazlar. Büyük ve Güçlü bir Türkiye dışındaki her proje fantezi ve gerçeklik dışıdır. Zorlanması ise herkesin zararına olacaktır. Bu millet bir çakıl taşı dahi vermeyeceği gibi ayağa kalktığında mevcudu büyütmekten de imtina etmeyecektir. Tarihte olduğu gibi bugünde bölücülere müsaade edilmeyecektir. Özellikle son 7 yıldır bölücü Kürt hareketinin ortaya çıkarttığı acıları ise Türk Milletinin ileri de masanın üzerine koymak üzere kaydettiği de unutulmamalıdır…

Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template