Headlines News :
Home » » Ahmet Reyiz yılmaz Konuşmaları Reis

Ahmet Reyiz yılmaz Konuşmaları Reis

Written By Blogspot on 6 Ağustos 2009 Perşembe | 10:56

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI AHMET REYİZ YILMAZ'DAN BAHÇELİ'YE; DEĞİŞİMİN ÖNÜNDE DURMAYIN ARTIK... PDF Yazdır e-Posta
Perşembe, 06 Ağustos 2009 07:44
Ciddiyetiniz, samimiyetiniz ve güvenilirliğiniz bitmiştir. Delege zorlamasıyla lider olunmaz.Müslüman Türk Milliyetçilerinin Büyük Değişim arzusunun önünde durmayın…Milliyetçiler iktidar istiyor. Milliyetçiler Değişim istiyor. Bu arzu o kadar büyük ki, önüne çıkacak bütün engelleri ezip geçecektir.

Milliyetçilere daha fazla irtifa kaybettirmeyin... Delege Genel Başkanlığının peşinde koşmayın. Milliyetçilerin içine sinmeyen bu delege oyunlarından vazgeçin. Yorulmadınız mı? Milliyetçi Muhafazakâr oyları toparlayamadınız aksine bölüp küçülttünüz. Gerçek oy oranımız bu olmadığını siz de biliyorsunuz...

Siyaset üretemiyorsunuz ve Türk Milliyetçilerinin gerçek gücünü gölgeliyorsunuz.12 yıl yeter artık. Uygun bir yaklaşımla Türk Milliyetçilerinin önünden çekilin. Her geçen gün DTP ve bölücüler ve bu güçlere boyun eğen iktidarlar lehine milletimiz irtifa kaybetmektedir. Önceki taviz veren tutumunuz meseleyi büyütmüştür. Geriye çözümü zor ve sancılı bir süreç bırakıyorsunuz.Partiyi toplumsal sürecin dışında tutarak şeyh mürit kadrosu oluşturdunuz.Bölünme noktasında geldiğimiz bu süreçte kendi sorumluluğunuzu ses tonunuzu yükselterek, dağa çıkarız diyerek ört bas edemezsiniz.

12 yıllık genel başkanlığınız süresince Doğuyla ilgili hangi tedbiri aldınız. MHP sizin döneminiz de Doğudan siyasi sürgüne tabii tutulurken bu durumu önlemek için neden tedbir almadınız? Hangi sosyal projeleri geliştirdiniz? Doğuda MHP ‘ yi güçlendirmek adına ne yaptınız?

Doğuda ki teşkilatlara neden maddi, manevi ve eğitsel destek sağlanmadı? DTP ‘ nin ırkçı yaklaşımını nasıl kabullendiniz? MHP ye sınır çekilmesine neden göz yumdunuz?

Türkiye de son 10 yılda Türk milliyetçiliği aleyhine bu kadar olumsuz gelişmeler olurken MHP’ nin en güçlü olması gereken bir süreçte neden milyonlarca partiliyi partiden uzaklaştırdınız? Cevap bekleyen bunca soru için Kongrede dersinize iyi çalışın.

KAÇINILMAZ BÜYÜK BİR DEĞİŞİMİN ALTINDA KALABİLİRSİNİZ ..Değişime daha fazla engel olmayın. Değişimin önüne engel çıkardığınız her gün AKP, DTP ve destekçileri olan dış odakların mesafe almasına katkı sağlamış olacaksınız.

Değişimin önünü kesmeniz demek bu hareketin hiçbir zaman tek başına iktidara gelemeyeceği anlamına gelmektedir. MHP iktidar sürecinin önünü tıkayan bu duruma son verin. Değişimin önün de durmayın. Bu politik yaklaşımlarınızla gelinen nokta ortadadır. MHP ‘ ye oy verenlerden daha fazlası yanlış ve itici politikalarınız nedeniyle ya oy vermiyorlar ya da farklı partilere yöneliyorlar.

Politikalarınız hareketi birleştiren ve büyüten değil bölen ve dağıtan bir netice doğurmuştur. Adaylık sürecinizin devamı, muhalefet ve kayıp yılların da devamı anlamına gelecektir…

Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

topads

Bu Web Sitesi Ahmet Reyiz Yılmaz Resmi Sitesi Değildir
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Ahmet Reyiz Yılmaz | MHP Genel Başkan Adayı - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template